تفاوت LED و LCD در چیست؟ احتمالا شما نیز با شنیدن نام مانیتور و صفحه نمایش الایدی و السیدی با خود اندیشیدهاید که این دو فنآوری با هم چه تفاوتهایی دارند. برای رسیدن به پاسخ این پرسش خواندن مطالب زیر را به شما توصیه میکنیم:
تفاوت LED و LCD در صفحه نمایش لپ تاپ
علامت اختصاری السیدی (LCD) برگرفته از واژگان Liquid Crystal Display میباشد. این حروف اختصاری برای اشاره به صفحه نمایشهای تخت و صافی به کار میروند که در آنها برای نمایش تصاویر، به جای استفاده از اشعههای مضر از تکنولوژی کریستال مایع استفاده شده است.
در این فنآوری میلیونها شاتر یا دیافراگم در پشت صفحه در یک Grid قرار داده شده که با باز و بسته شدن آنها نور لازم جهت ایجاد تصاویر فراهم میشود. هر دیافراگم از طریق جفتشدن با یک رنگ، تشکیل زیرپیکسل را در صفحه نمایش میدهد. این زیرپیکسلها به سبب مقیاسهای بسیار کوچکی که دارند در چشم انسان به اندازهی یک پیکسل نوری به نظر میآیند و ما آنها را در صفحات نمایش متشکل از یک رنگ میبینیم.
بر اساس ادعای سازندگانِ مانیتورهای السیدیها، این صفحات نمایش حدود ۶۰ هزار ساعت عمر میکنند که معادل هفتسال استفاده مداوم و شبانهروزی است.
در پایان بد نیست بدانید که سازنده این تکنولوژی دانشمندی اتریشی به نام فردریک راینیتزر (Friedrich Reinitzer ) بود که در سال ۱۸۸۸ میلادی به آن دست یافت.