براکت هارد یا همان کدی یک قطعه است که برای اضافه کردن یک هارد اضافه از نوع SSD است به این صورت که ابتدا دی وی دی رایتر را از لپ تاپ باز کرده و خارج می کنیم سپس (همان طور که در تصویر می بینید ) هارد SSD داخل براکت هارد و خود کدی هم جای دی وی دی رایتر قرار می گیرد.
زمانی که درایو نوری را برداشته و به جای آن از براکت هارد استفاده کنید هارد جدید به صورت یک درایو جدید در ویندوز نشان داده خواهد شد.
شما می توانید ویندوز یا هر سیستم عامل و برنامه های خود را روی این هارد SSD نصب کنید که زمان لود شدن برنامه ها و ویندوز به کم ترین زمان خود برسد.
البته اگر می خواهید تغییراتی در لپ تاپ خود اعمال کنید ما یکی از سه روش زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
استفاده از یک هارد SSD با ظرفیت کم و استفاده از هارد اکسترنال در کنار آن . این گزینه به دلیل اینکه حمل هارد های اکسترنال سخت است و اگر در طول روز به مکان های مختلفی می روید و لپ تاپ خود را نیاز دارید مطمعن باشید شما را کلافه خواهد کرد .
در کل اگر توان هزینه کردن را دارید می توانید یک هارد SSD با ظرفیت بالا تهیه کرده و به جای هارد فعلی خود استفاده کنید و یا می توانید مانند روش اول اقدام کرده و یک هارد معمولی و یک هارد SSD با براکت هارد استفاده کرده و دو هارد در لپ تاپ داشته باشید.
1 دیدگاه
[…] نمی دانید کدی چیست می تواند به مطلب چگونه دو هارد در لپ تاپ داشته باشیم مراجعه کنید […]